Metadata a vyhledávání informací na Internetu - Vít, Kristian (2009)
Moje bakalářská práce si udává za cíl seznámit čtenáře s vývojem, funkčností a následným použití metadat na webových stránkách. Čtenář se dále dozví o funkčnosti jednotlivých metainformací a jejich prospěchu při vyhledávání prohlížeči. Popřípadě metodiky, které dopomohou autorovi zvýšit návštěvnost svých webových stránek. Následně jsem rozepsal i zakázané techniky, na které by si měl čtenář dávat pozor. Na závěr jsem napsal krátké shrnutí výhodnosti nebo naopak nevýhodnosti použití metadat.