Metadata a vyhledávání informací na Internetu - Vít, Kristian; Sklenák, Vilém, 1963-; Tichý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Moje bakalářská práce si udává za cíl seznámit čtenáře s vývojem, funkčností a následným použití metadat na webových stránkách. Čtenář se dále dozví o funkčnosti jednotlivých metainformací a jejich prospěchu při vyhledávání prohlížeči. Popřípadě metodiky, které dopomohou autorovi zvýšit návštěvnost svých webových stránek. Následně jsem rozepsal i zakázané techniky, na které by si měl čtenář dávat pozor. Na závěr jsem napsal krátké shrnutí výhodnosti nebo naopak nevýhodnosti použití metadat.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; metadata; informace; bakalářské práce; metadata; information; bachelor's theses