Řízení letového provozu v Evropě - Šyc, Petr (2009)
Práce analyzuje současný stav řízení a uspořádání letového provozu (ATM) v Evropě z právního a historického pohledu. Rozebírá jednotlivé projekty a varianty budoucícho uspořádání včetně praktického zkoumání vlivu ATM na leteckou dopravu.