Řízení letového provozu v Evropě - Šyc, Petr; Zelený, Lubomír; Klíma, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce analyzuje současný stav řízení a uspořádání letového provozu (ATM) v Evropě z právního a historického pohledu. Rozebírá jednotlivé projekty a varianty budoucícho uspořádání včetně praktického zkoumání vlivu ATM na leteckou dopravu.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; letecká doprava; diplomové práce; air transportation; master's theses