Porovnání aditivních látek coly a kofoly z hlediska platné legislativy - Homola, Martin (2009)
HOMOLA, Martin. Porovnání Coca-Coly a Kofoly z hlediska aditiv. Praha: VŠE, Fakulta podnikohospodářská, Katedra managementu, 2009. 42 s. Cílem této práce je charakteristika aditiv, posouzení vlivu Coca-Coly a Kofoly na lidský organizmus, zjištění oblíbenosti těchto nápojů u běžné populace a poukázání na zdravotní rizika vyplývající z jejich časté konzumace.