Porovnání aditivních látek coly a kofoly z hlediska platné legislativy - Homola, Martin; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
HOMOLA, Martin. Porovnání Coca-Coly a Kofoly z hlediska aditiv. Praha: VŠE, Fakulta podnikohospodářská, Katedra managementu, 2009. 42 s. Cílem této práce je charakteristika aditiv, posouzení vlivu Coca-Coly a Kofoly na lidský organizmus, zjištění oblíbenosti těchto nápojů u běžné populace a poukázání na zdravotní rizika vyplývající z jejich časté konzumace.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; tekutiny; zdravý životní styl; bakalářské práce; fluids; healthy lifestyle; bachelor's theses