Bankovní pobočka, změna jejího charakteru a její význam v současném českém bank. - Čížek, Martin; Jablonský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá pohledem na současnou bankovní pobočku. Krátce pojednává o historii pobočky v českém prostředí po roce 1989. Dále se snaží analyzovat její důležitost, výhody a nevýhody vůči přímému bankovnictví, hlavně pak internetovému bankovnictví. To je zásadní část této práce, zjistit, zda bankovní pobočka bude i v budoucnu. Zda tedy bude spolupracovat s internetovými kanály komunikace. Nebo bude bankovní pobočka nahrazena internetovým bankovnictvím a tak zanikne.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses