Finančný projekt novej firmy - Fazekaš, Michal (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá všemi procesy, které musí předcházet začátku podnikání. V teoretické části vysvětluji jakým způsobem ve své práci postupuji. V praktické části se zabývám aplikaci teorie na příklad konkrétní firmy. Součástí praktické části je také kompletní plán přípravy před začátkem podnikání, finanční plán a předpokládaný vývoj v průběhu 5 let.