Finančný projekt novej firmy - Fazekaš, Michal; Krauseová, Jaruše, 1944-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá všemi procesy, které musí předcházet začátku podnikání. V teoretické části vysvětluji jakým způsobem ve své práci postupuji. V praktické části se zabývám aplikaci teorie na příklad konkrétní firmy. Součástí praktické části je také kompletní plán přípravy před začátkem podnikání, finanční plán a předpokládaný vývoj v průběhu 5 let.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses