Možnosti zvyšování efektivity správy a optimalizace PPC reklamních kampaní - Malina, Jaroslav (2009)
Tématem této bakalářské práce je analýza stávající situace na poli internetového marketingu, konkrétně reklamních systémů PPC. Práce se zabývá především problémy z praxe při správě většího množství kampaní a rozdíly mezi jednotlivými systémy.