Možnosti zvyšování efektivity správy a optimalizace PPC reklamních kampaní - Malina, Jaroslav; Stříteský, Václav; Žebrák, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tématem této bakalářské práce je analýza stávající situace na poli internetového marketingu, konkrétně reklamních systémů PPC. Práce se zabývá především problémy z praxe při správě většího množství kampaní a rozdíly mezi jednotlivými systémy.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses