Finanční analýza - Klusáčková, Jana (2009)
Cílem mé bakalářské práce "Finanční analýza podniku AGSTAV TŘEBÍČ a.s." je vypracovat finanční analýzu v letech 2003-2007, výsledky vhodně interpretovat a poté porovnat v čase i s odvětvím. Finanční analýza je právě nástroj, který se používá ke zjišťování finančního zdraví podniku.