Finanční analýza - Klusáčková, Jana; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce "Finanční analýza podniku AGSTAV TŘEBÍČ a.s." je vypracovat finanční analýzu v letech 2003-2007, výsledky vhodně interpretovat a poté porovnat v čase i s odvětvím. Finanční analýza je právě nástroj, který se používá ke zjišťování finančního zdraví podniku.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses