Srovnání LSE, DB a SWX - Ježková, Tereza (2009)
Tato práce se zabývá třemi významnými kapitálovými trhy západní Evropy -- londýnskou, německou a švýcarskou burzou. Na základě dostupných dat se snaží charakterizovat některé prvky porovnávaných burz a na této bázi vystihnout rozdílné i společné znaky. Cílem práce je komparace specifik srovnávaných burz.