Srovnání LSE, DB a SWX - Ježková, Tereza; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá třemi významnými kapitálovými trhy západní Evropy -- londýnskou, německou a švýcarskou burzou. Na základě dostupných dat se snaží charakterizovat některé prvky porovnávaných burz a na této bázi vystihnout rozdílné i společné znaky. Cílem práce je komparace specifik srovnávaných burz.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses