Návrh databáze pro truhlářskou firmu - Jun, Miroslav (2009)
Tato práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze pro aplikaci, kterou by mohla využívat firma zabývající se výrobou nábytku. Inspiraci pro tuto databázi jsem čerpal ve firmě Setim s.r.o. Hlavní funkcí aplikace je sledování výrobku v procesu výroby. Díky této aplikaci je možné ke každému výrobku dohledat dělníky, kteří jsou odpovědni za jeho výrobu. Za hlavní cíl mé práce si pokládám vytvoření flexibilního návrhu databáze a jeho úspěšné předvedení v databázovém systému Oracle 10g Express Edition. Funkčnost databáze je otestována pomocí ukázkových dotazů v jazyce SQL.