Návrh databáze pro truhlářskou firmu - Jun, Miroslav; Palovská, Helena, 1959-; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze pro aplikaci, kterou by mohla využívat firma zabývající se výrobou nábytku. Inspiraci pro tuto databázi jsem čerpal ve firmě Setim s.r.o. Hlavní funkcí aplikace je sledování výrobku v procesu výroby. Díky této aplikaci je možné ke každému výrobku dohledat dělníky, kteří jsou odpovědni za jeho výrobu. Za hlavní cíl mé práce si pokládám vytvoření flexibilního návrhu databáze a jeho úspěšné předvedení v databázovém systému Oracle 10g Express Edition. Funkčnost databáze je otestována pomocí ukázkových dotazů v jazyce SQL.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; Oracle (databázový systém); bakalářské práce; databases; Oracle (database system); bachelor's theses