Finanční analýza Rubena a.s. - Obstová, Ivana (2009)
Tato práce se snaží zhodnotit finanční situaci společnosti Rubena a.s. v letech 2003 - 2007 pomocí finanční analýzy. Je rozdělena do dvou částí. Část teoretická popisuje použitý metodický aparát, část praktická se pak zabývá samotnou finanční analýzou podniku Rubena a.s. Text je doplněn grafy a tabulkami.