Finanční analýza Rubena a.s. - Obstová, Ivana; Kolářová, Blanka; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se snaží zhodnotit finanční situaci společnosti Rubena a.s. v letech 2003 - 2007 pomocí finanční analýzy. Je rozdělena do dvou částí. Část teoretická popisuje použitý metodický aparát, část praktická se pak zabývá samotnou finanční analýzou podniku Rubena a.s. Text je doplněn grafy a tabulkami.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses