Pojištění leteckého dopravce - Tesařová, Veronika; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce pojištění leteckého dopravce je rozdělena do čtyř částí. První část se zabývá legislativou ovlivňující letecké pojištění, v druhé části jsou popsány základní druhy pojištění, které si letečtí dopravci sjednávají a ve třetí části je věnována pozornost vzniku pojistné události a její likvidaci. Poslední část je věnována vývoji na trhu leteckého pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses