Likvidita podniku v podminkach finanční krize - Kotková, Tereza (2009)
Obsahem mé práce je provedení analýzy, konkrétně likvidity podniku Linea Nivnice a.s. za roky 2004-2008 v podmínkách aktuálních, a sice v podmínkách finanční krize, která v současné době zasáhla celý svět. Výsledkem je zjištění, že likvidita tohoto podniku je velmi malá ve všech letech mého zkoumání. Avšak v posledních dvou letech zaznamenává pozitivní trend, což svědčí o tom, že finanční krize tuto společnost zatím nezasáhla.