Likvidita podniku v podminkach finanční krize - Kotková, Tereza; Marinič, Pavel, 1955-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsahem mé práce je provedení analýzy, konkrétně likvidity podniku Linea Nivnice a.s. za roky 2004-2008 v podmínkách aktuálních, a sice v podmínkách finanční krize, která v současné době zasáhla celý svět. Výsledkem je zjištění, že likvidita tohoto podniku je velmi malá ve všech letech mého zkoumání. Avšak v posledních dvou letech zaznamenává pozitivní trend, což svědčí o tom, že finanční krize tuto společnost zatím nezasáhla.
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses