Postoptimalizační změny v dopravním problému - Plechatá, Zuzana (2009)
Cílem této bakalářské práce je popsat postoptimalizační změny v dopravním problému. Postoptimalizační analýza vysvětluje, jak může být optimální řešení ovlivněno dodatečnými změnami. Objasním postupy, které se používají při postoptimalizační změně cenových koeficientů a při změně pravých stran omezení. Popsané metody budou aplikovány na praktické příklady.