Postoptimalizační změny v dopravním problému - Plechatá, Zuzana; Lagová, Milada, 1941-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je popsat postoptimalizační změny v dopravním problému. Postoptimalizační analýza vysvětluje, jak může být optimální řešení ovlivněno dodatečnými změnami. Objasním postupy, které se používají při postoptimalizační změně cenových koeficientů a při změně pravých stran omezení. Popsané metody budou aplikovány na praktické příklady.
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses