Finanční analýza společnosti Nestlé Česko, s.r.o. - Hoskovcová, Eva (2009)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Nestlé Česko, s.r.o. za období let 2003 - 2007, dle dostupných dat z výročních zpráv. V teoretické části je popsán metodologický aparát postupů finanční analýzy, který je následně aplikován v praktické části. Závěr shrnuje provedená zjištění.