Finanční analýza společnosti Nestlé Česko, s.r.o. - Hoskovcová, Eva; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Nestlé Česko, s.r.o. za období let 2003 - 2007, dle dostupných dat z výročních zpráv. V teoretické části je popsán metodologický aparát postupů finanční analýzy, který je následně aplikován v praktické části. Závěr shrnuje provedená zjištění.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses