Product Placement v zahraničí a v ČR - Andrle, Štěpán (2009)
Práce popisuje formy a problematiku product placementu. Srovnává product placement v ČR a v zahraničí. Praktická část věnuje pozornost výsledkům dotazníkového šetření názorů na product placement a rozboru filmů.