Product Placement v zahraničí a v ČR - Andrle, Štěpán; Pešek, Ondřej; Dědek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce popisuje formy a problematiku product placementu. Srovnává product placement v ČR a v zahraničí. Praktická část věnuje pozornost výsledkům dotazníkového šetření názorů na product placement a rozboru filmů.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses