Finanční analýza firmy Abner a. s. - Čížková, Jana (2009)
Cílem bakalářské práce je vyhodnotit finanční zdraví společnosti Abner, a. s. v letech 2005 -- 2008 z pohledu externích uživatelů. Práce je dělena do dvou částí, a to do teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje uživatele a zdroje finanční analýzy. Praktická část je věnována aplikaci výpočtu a vyhodnocování.