Finanční analýza firmy Abner a. s. - Čížková, Jana; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem bakalářské práce je vyhodnotit finanční zdraví společnosti Abner, a. s. v letech 2005 -- 2008 z pohledu externích uživatelů. Práce je dělena do dvou částí, a to do teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje uživatele a zdroje finanční analýzy. Praktická část je věnována aplikaci výpočtu a vyhodnocování.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; likvidita; finanční analýza; bakalářské práce; liquidity (economics); financial analysis; bachelor's theses