ANALÝZA LOGISTICKÝCH PROCESOV V LOMBARDINI SLOVAKIA, s.r.o - Svítek, Michal; Jirsák, Petr; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
SVÍTEK, Michal: ANALÝZA LOGISTICÝCH PROCESU V LOMBARDINI SLOVAKIA s.r.o, bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze, Katedra logistiky, vedoucí práce: Ing. Peter Jirsák Cílem bakalářské práce je popsat logistický procesy, které ve vybraném podniku probíhají a jsou nevyhnutné pro zajištění plynulého a ekonomického průběhu výroby, tak aby byli splněny požadavky zákazníka. Dále na základě autorových dřívějších teoretických znalostí z oblasti logistiky, identifikovat hlavní nedostatky těchto procesů a předložit návrhy na jejich potenciální zlepšení. Práce je dělena do dvou základních bloků. První, teoretický blok, je zaměřený na definici a vývoj logistiky, jako prostředku na zvyšování efektivity a konkurenceschopnosti podniku. Součástí tohoto bloku je taky popis konceptu minimalizace celkových logistických nákladů, který tvoří základní východisko pro vypracování téhle bakalářské práce. Druhý, praktický blok, obsahuje už samotný popis logistických procesů a činností tak jak jsou vykonávané v podmínkách vybraného podniku. Autor se soustředí především na nákup, skladování a tok materiálu podnikem v průběhu celého procesu výroby finálního produktu. Součástí tohohle bloku je taky identifikace hlavních nedostatků a návrhy na jejich zlepšení. Klíčové slova: logistika, nákup, skladování, přeprava, vstupní technická kontrola, EDI, materiál, logistický náklady, vývoj logistiky, expedice, logistický procesy, LOMBARDINI
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; EDI; skladování; bakalářské práce; EDI; storage; bachelor's theses