Finanční analýza společnosti TON, a.s. - Koutská, Jitka (2009)
Cílem práce bylo provedení analýzy základních finančních ukazatelů společnosti TON a.s. za roky 2004 -- 2008, zhodnocení jejich vývoje a provedení srovnání v rámci daného oboru podnikání. K získání potřebných hodnot byly použity: horizontální, vertikální a poměrová analýza, bankrotní a bonitní modely a ukazatel EVA.