Finanční analýza společnosti TON, a.s. - Koutská, Jitka; Sieber, Martina; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce bylo provedení analýzy základních finančních ukazatelů společnosti TON a.s. za roky 2004 -- 2008, zhodnocení jejich vývoje a provedení srovnání v rámci daného oboru podnikání. K získání potřebných hodnot byly použity: horizontální, vertikální a poměrová analýza, bankrotní a bonitní modely a ukazatel EVA.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses