Srovnání webových stránek ve vybraných institucích finančního sektoru - Melounek, Rudolf (2009)
Obsahem této práce je srovnání www stránek vybraných finančních institucí. Konkrétně Komerční banky, ČSOB a České spořitelny. Hodnocení probíhá ve třech dimenzích. Jedná se o obecný rozbor/analýzu, technologickou analýzu a test kompatibility a přístupnosti. Vybrané stránky jsou ohodnoceny dle určených kritérií a následně vzájemně srovnány. Také je doporučeno několik vylepšení současného stavu.