Personální práce v malém podniku - Kousalová, Petra (2009)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit zásady a postupy zajišťování personální práce a provádění dílčích personálních činnosti ve vybrané malé firmě. Porovnat teoretické zásady a postupy s běžnou praxí, identifikovat přednosti a nedostatky uplatňovaných zásad a postupů a pokusit se navrhnout vhodné změny a zlepšení.