Personální práce v malém podniku - Kousalová, Petra; Šikýř, Martin, 1974-; Jindřich, Tomáš, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit zásady a postupy zajišťování personální práce a provádění dílčích personálních činnosti ve vybrané malé firmě. Porovnat teoretické zásady a postupy s běžnou praxí, identifikovat přednosti a nedostatky uplatňovaných zásad a postupů a pokusit se navrhnout vhodné změny a zlepšení.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses