Metody rozvoje manažerů ve výrobním podniku - Krátká, Martina (2009)
Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců je v současné době, založené na znalostech, důležitým úkolem každého podniku. Jsou to totiž právě zaměstnanci, na kom záleží, zda bude podnik úspěšný nebo ne. V první části mé bakalářské práce je věnována pozornost teoretickému objasnění problematiky vzdělávání a rozvoje manažerů včetně popisu nejčastěji používaných metod. Druhá část práce popisuje specifika vzdělávání a rozvoje manažerů ve vybraném výrobním podniku.