Metody rozvoje manažerů ve výrobním podniku - Krátká, Martina; Jindřich, Tomáš, 1980-; Culek, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců je v současné době, založené na znalostech, důležitým úkolem každého podniku. Jsou to totiž právě zaměstnanci, na kom záleží, zda bude podnik úspěšný nebo ne. V první části mé bakalářské práce je věnována pozornost teoretickému objasnění problematiky vzdělávání a rozvoje manažerů včetně popisu nejčastěji používaných metod. Druhá část práce popisuje specifika vzdělávání a rozvoje manažerů ve vybraném výrobním podniku.
Vedoucí práce: Tomáš Jindřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; koučování; bakalářské práce; personal coaching; bachelor's theses