Finanční projekt nové firmy - Gébl, David (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá procesy, které předchází založení nové firmy. Teoretická část práce je věnována shrnutí hlavních pojmů a zásad používaných při tvorbě podnikatelského plánu. Praktická část pak popisuje konkrétní finanční projekt, který obsahuje finanční plány na následujících pět let a stručnou finanční analýzu.