Finanční projekt nové firmy - Gébl, David; Krauseová, Jaruše, 1944-; Dudashvili, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá procesy, které předchází založení nové firmy. Teoretická část práce je věnována shrnutí hlavních pojmů a zásad používaných při tvorbě podnikatelského plánu. Praktická část pak popisuje konkrétní finanční projekt, který obsahuje finanční plány na následujících pět let a stručnou finanční analýzu.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses