Podnikatelský plán založení vlastní firmy - Petříčková, Kateřina (2009)
1. Podnikatelský plán, podnikatelský záměr - funkce podnikatelského plánu, volba právní formy, zakladatelský rozpočet, zdroje financování podnikatelské činnosti 2. Vlastní podnikatelský záměr - věcná stránka, marketing, finanční stránka, rizika projektu