Podnikatelský plán založení vlastní firmy - Petříčková, Kateřina; Švecová, Lenka; Vrbová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
1. Podnikatelský plán, podnikatelský záměr - funkce podnikatelského plánu, volba právní formy, zakladatelský rozpočet, zdroje financování podnikatelské činnosti 2. Vlastní podnikatelský záměr - věcná stránka, marketing, finanční stránka, rizika projektu
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses