Data, informace, znalosti a jejich hodnota - Řezníček, Václav; Rosický, Antonín, 1943-; Nemrava, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce je zaměřena na vymezení dat, informací a znalostí s ohledem na jejich význam a hodnotu.
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; data; informace; bakalářské práce; data; information; bachelor's theses