Finanční analýza společnosti Montako, s.r.o. - Svobodová, Michaela (2009)
Cílem mé bakalářské práce je vypracování finanční analýzy společnosti Montako, s.r.o. za období let 2003 - 2007 a ohodnotit tak její finanční zdraví a posoudit finanční situaci. Práce obsahuje metodologickou část s popisem použitých ukazatelů a postupů a aplikační část, která se zabývá konkrétními výpočty a výsledky finanční analýzy.