Financná kríza - Piliarkinová, Eva; Šoltés, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Následující bakalářska práce se zaoberá příčinami, průběhom a důsledkami finanční krize v USA a jej následním rozšířením do globální ekonomiky. Pozornost se soustřeďuje na vymezení pojmů súvisejícich se samotnou krizy, na proces sekuritizace a na příčiny, které vedli k prasknutí bubliny na americkém realitném trhu. V neposlední řade sou důsledky krize načrtnuté na vývoji makroekonomických ukazatelů.
Vedoucí práce: Viktor Šoltés
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses