Zakladatelský finanční projekt - Kolářová, Radka (2009)
Cílem bakalářské práce je sestavit zakladatelský finanční projekt pro nově vznikající firmu malého pekařství. Obsahem bude způsob založení podniku a jeho předpokládaný vývoj v průběhu prvních pěti let existence na trhu. V závěru práce bude provedeno hodnocení vynaložené investice.