Zakladatelský finanční projekt - Kolářová, Radka; Sieber, Martina; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je sestavit zakladatelský finanční projekt pro nově vznikající firmu malého pekařství. Obsahem bude způsob založení podniku a jeho předpokládaný vývoj v průběhu prvních pěti let existence na trhu. V závěru práce bude provedeno hodnocení vynaložené investice.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; investice; bakalářské práce; investments; bachelor's theses