Úprava účetního výsledku hospodaření na daňový základ - Kalivodová, Tereza (2009)
Cílem mé bakalářské práce na téma "Úprava účetního výsledku hospodaření na základ daně" je vysvětlit problematiku zjišťování základu daně. Konkrétně se zaměřím na zjištění výsledku hospodaření na akruální bázi, náklady, které pro daňové účely lze či nelze uznat a v závěru na vliv daně z příjmů na disponibilní zisk.