Úprava účetního výsledku hospodaření na daňový základ - Kalivodová, Tereza; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem mé bakalářské práce na téma "Úprava účetního výsledku hospodaření na základ daně" je vysvětlit problematiku zjišťování základu daně. Konkrétně se zaměřím na zjištění výsledku hospodaření na akruální bázi, náklady, které pro daňové účely lze či nelze uznat a v závěru na vliv daně z příjmů na disponibilní zisk.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses