Finanční analýza - Molková, Markéta (2009)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Ravak, a.s. z pohledu externího uživatele konkrétně za období 2004 až 2007. V teoretické části je vymezen význam finanční analýzy, její uživatelé, informační zdroje a metody finanční analýzy. Praktická část obsahuje základní informace o společnosti a aplikaci teoretických znalostí na účetní údaje společnosti Ravak, a.s. Závěr práce obsahuje hodnocení výsledků a finanční situace společnosti.